Jachthaven 't Eiland
4.3
Gebaseerd op 296 beoordelingen
powered by Google
Carla DerksenCarla Derksen
17:57 02 Feb 22
Woonachtig in Duiven is dit de haven waar we graag vertoeven met ons bootje.Super mooie waterrijke omgeving met leuke restaurants en activiteiten...
Caspar RolandCaspar Roland
21:25 25 Oct 21
Prima restaurant om te eten, of iets te drinken. Zomers zal het bomvol zijn.
Jasper KnoefJasper Knoef
12:02 06 Jul 21
De afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier met mijn boot gelegen bij Jachthaven 't Eiland. De mensen zijn aardig en altijd bereid om mee te denken. Verder is de haven goed verzorgd en schoon en voorzien van goede sanitaire faceliteiten en wifi. Ook is er een leuk restaurant waar je lekker kunt eten. Op het terras is het uitzicht op de Rhederlaag schitterend! Omdat ik van vaargebied wil veranderen ga ik deze haven verlaten maar dat doe ik niet zonder emotie! Ik hoop dat mijn nieuwe haven hetzelfde niveau haalt als Vincent Lubach en zijn mensen!
js_loader

Seizoen 2022 is AAN!

Super leuk dat we alweer zoveel enthousiaste camperaars mochten verwelkomen dit weekend! Op naar een mooi seizoen