JACHTHAVEN 'T EILAND

Gastvrijheid op het water

Jachthaven ’t Eiland is al ruim 40 jaar een begrip in de watersport: Niet alleen door de mooie ligging en het prachtige schone water van de Rhederlaag, maar zeker ook door service en kwaliteit. De luxe, one-stop jachthaven beschikt over alle denkbare voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Blue Water App

Jachthaven ’t Eiland gebruikt de Blue Water App als betaalsysteem van uw overnachting in onze haven.

Ligplaatsen aan de Rhederlaag!

De luxe, one-stop jachthaven met 350 ruime ligplaatsen beschikt over alle denkbare voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Denkt u hierbij aan stroom- en watertappunten, het moderne sanitair, WIFI in de gehele haven (GRATIS), voldoende parkeergelegenheid. 

En natuurlijk ook het sfeervolle restaurant met een ruim terras en dat fantastische uitzicht over het recreatiegebied Rhederlaag en de Veluwezoom.

Voorzieningen

Ligplaatsen met zijsteiger

Jachthaven ’t Eiland telt ruim 350 prachtige, ruime ligplaatsen, voorzien van elektra, water en alle andere noodzakelijke faciliteiten. Alle steigers zijn voorzien van reddingsmiddelen en een snel, gratis wifi-netwerk.

Bovendien is Jachthaven ’t Eiland één van de diepere havens aan het Rhederlaag waardoor ook grotere boten een plek vinden in onze haven.

Sanitaire voorzieningen & milieustraat

Direct aan de opgang naar de steiger en centraal op ons haventerrein vindt u ons schoon en goed onderhouden toilet- en douchegebouw. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming en wordt tweemaal daags schoongemaakt. Bovendien is ons toiletgebouw 24 uur per dag geopend en toegankelijk voor onze havengasten.

Tevens vindt u hier onze afval- en milieustraat. U kunt hier terecht voor uw (chemisch) afval en het ledigen van het chemisch toilet.

Botenlift tot 30 ton

Uniek aan het Rhederlaag is onze botenlift geschikt om schepen tot 30 ton te tillen. Uw boot of schepen worden direct van de bok, trailer of vrachtwagen het water in gehesen. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het hijsen van grote en kleine schepen. Bovendien kunnen onze medewerkers u helpen met het hijsen van uw mast voor uw zeilschip.

Uitmuntende horeca

Jachthaven ’t Eiland beschikt over een horeca locatie met een uniek uitzicht over het Rhederlaag. U waant zich direct op vakantie, wanneer u heerlijk nippend bent neergestreken in één van de heerlijke loungebanken op het terras.

Tarieven

Seizoenstarieven

Bekijk hier de seizoenstarieven van Jachthaven ’t Eiland.

Passanten

Maak een profiel aan met uw bootgegevens en betaal 24/7 via de app uw ligplaats.