WERKZAAMHEDEN AAN UW JACHT

Jachtservice

Heeft uw jacht onderhoud nodig? Jachthaven ’t Eiland beschikt over vakmensen die u graag adviseren of ondersteunen bij onderhoud of werkzaamheden aan uw boot.

Onderhoud of werkzaamheden aan uw boot

Bij Jachthaven ’t Eiland is er plaats voor het onderhoud van grote en kleine boten en jachten. Dit kan zowel onder dak als op het ruime afgesloten buitenterrein. 

In de speciale werkhallen kunt u uw jacht naar hartenlust schuren, lakken en schilderen. Werkzaamheden die u natuurlijk ook aan de vakmensen van onze jachthaven kunt overlaten.

Of u nu zelf aan de slag gaat op uw jacht of de vorderingen van onze vaklui komt bekijken, in onze gezellige koffie-corner of in het restaurant staat altijd verse koffie klaar!

Onze jachtservice

Motoronderhoud

Tijdens een tochtje op het water zit u niet te wachten op motorpech. Dure reparaties en oponthoud kunnen uw vakantie danig in de war gooien. Zorg daarom dat uw boot ook motorisch goed onderhouden wordt.

Installatietechniek

Een modern schip heeft veel techniek aan boord. Vroeger was de motor wel het meest ingewikkelde stukje techniek. Tegenwoordig kijken we niet meer op van zonnepanelen, omvormers, accubanken, acculaders en heel veel andere elektronica en hydrauliek.

Refit

Refit is een sterk groeiend fenomeen in de nautische wereld. Bezitters van een klassieker houden van hun oude schip, maar wensen het comfort van deze moderne tijd. Ze kiezen dan voor een refit van het interieur, aandrijving en/of elektrische installatie.

Lak- en schilderwerk

Een goed verzorgd schip ziet er niet alleen prachtig uit, het gaat ook langer mee. Het schilderwerk kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan een van onze vakmensen.

Polyesterbewerking

Eerst wordt de beschadiging uitgeslepen, uitgeschuurd of uitgefreesd. Bij diepe en/of grote beschadigingen zal deze worden dichtgemaakt en verstevigd met glasvezel en hars. Daarna zal er weer een afsluitende gelcoat aangebracht worden. Bij ondiepe beschadigingen volstaat een reparatie met plamuur en gelcoat.

Jachtbetimmering

Of het nu gaat om de betimmering van een leeg casco, het renoveren van een deel van uw schip of het produceren van een nieuw meubel of element. U bent bij ons op het juiste adres.

RVS constructie en scheepsbeslag

Wij plaatsen bijvoorbeeld tanks, relingen en schroefasconstructies. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons Allround Yachtservice center welkom. Scheepsbeslag kan waar nodig op maat voor u gemaakt worden, dus heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze jachtservice? Vul dan onderstaand uw gegevens in.