VOORDELIG 3 WEKEN AAN UW BOOT KLUSSEN

Korte zomerstalling

U kunt kiezen voor het buitenterrein of in één van de hallen. Zo kunt u alle werkzaamheden aan uw jacht zelf uitvoeren, ongeacht het weer. Heeft u advies nodig? Dan kunt u natuurlijk altijd bij een van onze vakmensen terecht.

Uw boot onderhouden

Elk jacht heeft onderhoud nodig. Sommige eigenaren laten het onderhoud over aan onze experts, anderen kiezen ervoor dit zelf te doen. Bij ons kunt u ook in de zomer aan uw jacht werken. Van april tot oktober kunt u gebruik maken van de zogenoemde ‘kortparkeer’-faciliteit. Dit houdt in dat uw jacht voor een periode van maximaal 3 weken binnen of buiten wordt gestald. Wilt u langer aan uw jacht werken, neem dan contact op met het werfkantoor.

Scheepsbenodigdheden, onderdelen en eventuele onderhoudsproducten kunt u bestellen via onze Allround Yachtservice of bij de receptie.

Uw boot veilig uit het water

Uniek aan het Rhederlaag is onze botenlift geschikt om schepen tot 30 ton te tillen. Uw boot wordt direct uit het water gehesen en op de bok, trailer of vrachtwagen geplaatst. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het hijsen van grote en kleine schepen. Bovendien kunnen onze medewerkers u helpen met het hijsen van uw mast voor uw zeilschip.

Alle  hijs-, helling- en transportwerkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde mensen met onze eigen, moderne apparatuur. Er is plek voor elk type jacht: we kunnen jachten tot 30 ton hijsen, hellingen en transporteren. De portaalkraan hijst tot 30 ton.

Korte zomerstalling aanvragen?

Vraag uw korte zomerstalling aan door het onderstaande formulier in te vullen.