CAMPERLOCATIE JACHTHAVEN 'T EILAND

Camperplaats aan het Rhederlaag!

Met een prachtig uitzicht over de Rhederlaag, uitkijkend over het water naar de passerende bootjes en dichtbij Arnhem treft u onze ideale, rustig gelegen camperplaatsen. 

Camper Pay App

Jachthaven ’t Eiland gebruikt de Camper Pay App als reserverings- en betaalsysteem voor een camperplaats bij onze haven.

Genieten van een prachtig uitzicht aan het water!

Ons camperpark van ruim 1.700m2 biedt uitsluitend en exclusief toegang en verblijf aan campers. Andere vormen van kamperen zijn niet toegestaan: “campers only”!

Ons camperpark heeft 35 groene en ruime camperplaatsen met specifieke en unieke campervoorzieningen voor de noodzakelijke verzorging van uw camper. Al onze camperplaatsen bieden een uitzicht over het water of staan aan het water. Dit uitzicht over het Rhederlaag van ruim 360 hectare met daarachter de Veluwe wordt ook wel gezien als het Gardameer van Nederland. 

Er is over het gehele camperpark gratis draadloos internet (WIFI). Verder zijn onze camperplaatsen voorzien van een eigen 6-ampere stroomvoorziening en er bevind zich een modern sanitair gebouw voorzien van douches en toiletten.  

Meer informatie

Camperplaatsen

Tarief per nacht                        € 18,90 voor 2-pers.

Huisdieren toegestaan

Op ons terrein moet uw hond aangelijnd zijn.

Aankomst Vertrek

Check in vanaf 12:00 u / Check out voor 11:00 u