UW BOOT BESCHERMT IN DE WINTER

Winterstalling

Bescherming van uw boot in de wintermaanden is erg belangrijk. Een goede, verzorgde winterstalling zorgt ervoor dat uw boot of jacht zijn waarde behoudt.

Stal uw boot bij Jachthaven 't Eiland

Uw boot is een kostbaar bezit. Tijdens de wintermaanden is het dan ook erg belangrijk om te zorgen voor een goede en veilige winterstalling. Op ons werfterrein is elke winter plaats voor ruim 400 boten. U kunt uw boot op het afgesloten buitenterrein stallen of u kiest voor stalling in een van de overdekte hallen. De overdekte hal beslaat maar liefst 5.000 m2. Deze hal is condens vrij, verwarmd en stof-arm.

Onze loodsen zijn beveiligd met elektronische sloten en zijn buiten de reguliere openingstijden afgesloten met extra nachtsloten. Uitsluitend booteigenaren krijgen toegang tot de loods waar hun boot ligt. Uw boot staat droog en veilig.

Uw boot veilig uit het water

Uniek aan de Rhederlaag is onze botenlift geschikt om boten tot 30 ton te hijsen. Uw boot wordt direct uit het water gehesen en op de bok, trailer of vrachtwagen geplaatst. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het hijsen van grote en kleine boten. Bovendien kunnen onze medewerkers u helpen met het hijsen en strijken van de mast voor uw zeilboot.

Alle hijs- en transportwerkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde mensen met onze eigen, moderne apparatuur. Er is plek voor elk type boot, jacht, schip.

Winterstalling aanvragen?

Vraag uw winterstalling aan door het onderstaande formulier in te vullen.