LIGPLAATSEN

 

Thuisplek aan het Rhederlaag!

Met een prachtig uitzicht over de Rhederlaag, uitkijkend over het water naar de passerende bootjes en dichtbij Arnhem treft u onze ideale, rustig gelegen haven.

Jachthaven 't Eiland telt ruim 350 prachtige, ruime ligplaatsen, voorzien van elektra, water en alle andere noodzakelijke faciliteiten. Maar ook ruim 3500 m2 botenstalling. Zowel buiten, overdekt als verwarmd. Naast ligplaatsen en stalling treft u bij ons ook een professionele werkplaats, boatcleaning en allround yacht service.


ONZE HAVEN, HISTORIE EN SPEERPUNTEN
INFORMATIE VOOR PASSANTEN

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Bij Jachthaven ‘t Eiland treft u een watersportbedrijf met letterlijk alle faciliteiten en voorzieningen binnen handbereik. Naast ruim 350 brede, ruime ligplaatsen treft u ook schone, verwarmde sanitaire voorzieningen en uitstekende horeca.


LIGPLAATSEN MET ZIJSTEIGER

Jachthaven 't Eiland telt ruim 350 prachtige, ruime ligplaatsen, voorzien van elektra, water en alle andere noodzakelijke faciliteiten. Alle steigers zijn voorzien van reddingsmiddelen en een snel, gratis wifi-netwerk en internet.

Bovendien is Jachthaven 't Eiland één van de diepere havens aan het Rhederlaag waardoor ook grotere schepen een plek vinden in onze haven.

SANITAIRE VOORZIENINGEN & MILIEUSTRAAT

Direct aan de opgang naar de steiger en centraal op ons haventerrein vindt u ons schoon en goed onderhouden toilet- en douchegebouw. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming en wordt tweemaal daags schoongemaakt. Bovendien is ons toiletgebouw 24 uur per dag geopend en toegankelijk voor onze havengasten.

Tevens vindt u hier onze afval- en milieustraat. U kunt hier terecht voor uw (chemisch) afval en het ledigen van het chemisch toilet.

BOTENLIFT TOT 30 TON

Uniek aan het Rhederlaag is onze botenlift geschikt om schepen tot 30 ton te tillen. Uw boot wordt direct van de bok, trailer of vrachtwagen het water in gehesen. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het hijsen van grote en kleine schepen. Bovendien kunnen onze medewerkers u helpen met het hijsen van uw mast voor uw zeilschip.

UW BOOT LANGER OF KORTER STALLEN?

Naast diverse mogelijkheden voor stalling, treft u ook bijzondere passantenplaatsen

CAMPERPLAATSEN & PARKEERTERREIN

Sinds enkele jaren beschikt onze jachthaven ook over 30 camperplaatsen met een uniek uitzicht over het Rhederlaag. Uitkijkend over het water naar de passerende bootjes en dichtbij Arnhem komt u uitermate tot rust.

Ook uw auto kunt u in alle vertrouwen kwijt op één van onze parkeerterreinen. Onze Jachthaven beschikt over parkeermogelijkheden voor kort en lang parkeren. Ons haventerrein wordt bovendien na 23.00 's avonds afgesloten.

UITMUNTENDE HORECA

Jachthaven 't Eiland beschikt over een horeca locatie met een uniek uitzicht over het Rhederlaag. Bij Brasserie Vin staat kwaliteit voorop en wordt uitsluitend met dag verse streekproducten gewerkt. U waant zich direct op vakantie, wanneer u heerlijk nippend bent neergestreken in één van de heerlijke loungebanken op het terras.

Meer informatie treft u hier of op de website van Brasserie Vin.


Jachthaven 't Eiland heeft nog enkele ligplaatsen beschikbaar. Wilt u weten of wij ook nog een ligplaats voor de afmetingen van uw boot beschikbaar hebben? Neemt u dan contact op met onze receptie via info@jhte.nl of per telefoon: +31313631620

Wat onze gasten vinden