Winterstalling

Wilt u uw boot in de winter droog in onze winterstalling plaatsen?

Ligplaatsen

Uw heeft een boot maar nog geen ligplaats? Bereken dan nu de kosten voor een ligplaats

Jachtservice

Heeft uw boot een servicebeurt nodig? Neem dan contact met ons op

Jachtmakelaardij

Op zoek naar een boot? Neem eens een kijkje in onze Jachtmakelaardij

Camperpark

Lekker een weekendje weg? Dat kan in ons camperpark

Binnenkort ook een nieuwe ligplaats of jouw thuisplek aan de Rhederlaag?

Precies in het hart van de Gelderse waterwereld, gelegen aan de mooiste rivier van Nederland de IJssel treft u Jachthaven ’t Eiland. Uw ideale thuishaven aan het Rhederlaag!

Wij snappen al ruim 38 jaar hoe belangrijk uw boot voor u is. Het is niet alleen een lang gekoesterde droom van vrijheid en ontspanning, maar ook een kostbaar bezit. Daarom zorgen we als team van Jachthaven ’t Eiland met liefde voor uw boot. Onze jachthaven met ruim 390 tal riante ligplaatsen voorzien van Wifi, water en elektra behoord onze jachthaven tot één van de meest gewilde ligplaatsen van Oost en midden Nederland. Op ons werfterrein van 17.500 m2 is genoeg ruimte voor onderhoud, reparatie en stalling van uw boot.

Buiten het vaarseizoen vinden elke winter ruim 300 boten onderdak in onze winterstalling. Met de portaalkraan hijsen we jachten tot 30 ton uit het water. De jachten worden met moderne hydraulische botenwagens op hun plek gebracht. Het afhijsen of opzetten van masten van zeiljachten gebeurt met een speciale hijsinstallatie.

In onze diverse hallen met een totaal oppervlakte van 5.000 m2 is er is een verwarmde en stofarme hal, er is een speciale werk/ hobbyhal waar u naar hartenlust onderhoud uitvoeren aan uw jacht. Werkzaamheden die u uiteraard ook aan de experts van onze jachtservice kunt overlaten en een stallingshal waar niet in gewerkt mag worden.

Wilt u ook in de zomer zelf aan uw jacht werken? Van april tot oktober kunt u gebruik maken van de korte zomerstalling.

Het kopen van een jacht doe je niet elke dag. Bij onze jachtmakelaardij kunt u terecht voor jachtbemiddeling, aan- en verkoop van uw jacht. Veel van de schepen liggen in onze haven of hallen in Lathum.

Kortom: bij Jachthaven ’t Eiland vindt u alles wat u rondom het vaarseizoen nodig heeft. Van zomer- en winterstalling tot onderhoud, reparatie, refits, scheepsbenodigdheden en de aan- en verkoop van uw jacht kunt u vertrouwen op de vakkundigheid van ons nautisch team van Jachthaven ’t Eiland!