STALLING

 

Droog en veilig opgeborgen

Het liefst zouden we onze boten het hele jaar door in het water hebben liggen. Echter in de winter is het gezien ons klimaat voor een groot aantal vaartuigen beter om op de wal te staan. Zo loopt u minder risico op schade door bijvoorbeeld vorst.

Uw winterstalling kunt u uitstekend combineren met onderhoud aan uw onderwaterschip. Buiten de legio mogelijkheden die u treft op onze haven kunt u het onderhoud ook volledig uitbesteden aan onze professionals. Denk hierbij aan antifouling, annodes vervangen of een reparatie aan de schroef.


MEER INFORMATIE
PRIJSLIJST & TARIEVEN
BINNEN

Verwarmde hal

In ons hoofdgebouw treft u de receptie en voormalige showroom. Nu staat uw boot hier vorstvrij en droog bij een minimumtemperatuur van 15 graden en altijd onder toeziend oog van onze medewerkers. In deze loods is het niet toegestaan om te klussen aan de boot.

HAL
VERWARMD
BINNEN

Overdekte stalling

Uw boot staat in een dichte loods uit weer en wind, echter niet vorstvrij. U kunt tijdens onze openingstijden bij uw boot en heeft elektra tot uw beschikking om bijvoorbeeld uw accu op te laden. Het is in deze loods niet toegestaan te klussen aan uw boot.

HAL
BINNEN
BINNEN

Hobbyloods

Veilig en droog opgeborgen, beschermd tegen de invloeden van het weer en toch klussen aan uw schip? Schuren, schilderen of bijvoorbeeld houtbewerken is mogelijk in onze klus- en hobbyloods. De hobbyloods is geen vorstvrije loods en toegang enkel tijdens openingstijden.

HOBBYLOODS
KLUSSEN
BUITEN

Stalling op de bok

Uw boot staat op een bok buiten op ons terrein. Tijdens onze openingstijden kunt u beschikken over elektra. ’s Nachts is het terrein afgesloten.

BUITEN
BOK
TRAILER
BINNEN

Trailerstalling

In de zomermaanden mag u tegen een vergoeding van € 75,- de trailer i.c.m. met een ligplaats in de hal stallen.

HAL
BINNEN

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vraag snel en eenvoudig online uw stalling of ligplaats aan