Nieuwe website

Achter de schermen zijn we er al een poosje mee bezig en aan het werk, maar inmiddels is het duidelijk dat de nieuwe website waar stilletjes aan gewerkt werd online is gegaan. De nieuwe website, mede onderdeel van onze nieuwe marketing strategie moet het nieuwe digitale verlengstuk worden van het thuisgevoel dat we u als passant of ligplaatshouder willen laten ervaren..

De nieuwe website heeft meer dan enkel een modern, nieuw jasje gekregen. Zo wordt het mogelijk om online een afspraak te maken voor onze botenlift, kunt u online al uw communicatie met ons bedrijf terug vinden en is het mogelijk om direct online een boeking te plaatsen voor activiteiten van onze Beachclub en de huurboten van onze bootverhuur.

Vanaf 2019 zult u tevens digitaal uw contract kunnen controleren en ondertekenen. Hiermee hopen we niet alleen de lange wachttijden op onze receptie terug te brengen in het voor- en naseizoen, maar ook de grote hoeveelheid papier te verminderen.

Actueler en informatief

Naast handige nieuwe functies zoals het digitaal ondertekenen en de afspraakplanner, is het ook de bedoeling dat de website actueler zal zijn. In onze blog zult u periodiek (maandelijks) nieuwe updates en handige informatie terug vinden over onze haven en bijbehorende bedrijven. Ook actuele informatie over evenementen vanuit onze horeca zullen terug te vinden zijn in onze blog en kalender.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =