ALLROUND YACHTSERVICE

Bij Jachthaven 't Eiland kunt u terecht voor bijna alle mogelijke werkzaamheden aan uw boot met betrekking tot installatie-, reparatie- en onderhoud. Zelfs wanneer u onderweg bent of in een andere haven ligt, kunnen wij op locatie de meeste werkzaamheden uitvoeren. Wanneer u op het Rhederlaag of op de IJssel binnen een straal van 7 km van onze haven, met pech stil komt te liggen dan kunnen wij u afslepen met onze sloep of service bieden aan boord voor kleine reparaties.


NAAST FULL SERVICE & ONDERHOUD KUNT U OOK TERECHT VOOR

ANTI-FOULING
ZEILMAKERIJ
WERKPLAATS

Onze Jachthaven is voorzien van een moderne werkplaats en voorzien van de modernste apparatuur om uw scheepmotor en elektronica te repareren, onderhouden en te servicen. Bovendien beschikken onze medewerkers over actuele certificeringen en houden zij zich doorlopend geïnformeerd omtrent de laatste ontwikkelingen.

SERVICE OP LOCATIE

Onze werkplaats en service monteurs voeren op verzoek ook werkzaamheden aan uw schip uit op locatie, zoals een andere haven of stalling. Onze werkplaats beschikt hiervoor over een goed uitgeruste servicebus en moderne computergestuurde uitleesapparatuur.


ONDERHOUDSBEURT MOTOREN

Een goede onderhoudsbeurt is van cruciaal belang om uw motor (en boot) in goede staat te houden. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkomt bovendien onnodige verassingen en vergroot uw vaarplezier gedurende het seizoen. Onze specialisten controleren en servicen alle merken motoren, zowel inboard als outboard.

Uw motor wordt op tenminste 15 punten gecontroleerd tijdens onze onderhoudsbeurt. Voor een gedetailleerde onderhoudskaart waarop alle punten aangegeven staan, klik hier
Voor motoren die vast gemonteerd zijn door middel van een afstandsbediening, bevestigingsbouten of gewoon nog niet van de boot gehaald zijn hanteren we een toeslag van het geldende uurtarief a € 72,95 euro . Hetzelfde tarief geldt indien wij de motor weer dienen te monteren op de boot.
Indien uw motor uitgelezen kan worden, gebeurd dit gedurende een beurt altijd. Er wordt dan een meerprijs van € 25,- berekend. Hiervoor ontvangt u tevens een (digitale) rapportage. Wilt u alleen uw motor uit laten lezen (zonder beurt) berekenen wij € 72,95 inclusief rapport.