HORECA

 

Het ultieme beach gevoel aan
de Rhederlaag

Heerlijk genieten in één van onze loungebanken, gezellige tafeltjes of riante zitjes. Nippend aan een zomers fris biertje, een echt goed glas wijn of één van de vele fantastische zomerse cocktails. Welkom bij Bistro Bar de Bolder.

Uitkijkend over het water met een fantastisch uitzicht over de Rhederlaag waan je je direct op vakantie. Bistro Bar de Bolder beschikt over een smakelijke kaart, gesierd door gerechten van lokale streekproducten.


WEBSITE BISTRO BAR DE BOLDER
MENUKAART
terras-bistro-de-bolder

Evenementen op een toplocatie!

Onze horeca locatie leent zich perfect, en is uitermate geschikt voor bijna elke festiviteit. Van een kleinschalige verjaardag tot groot bedrijfsfeest, bij onze horeca kunt je terecht vanaf enkele personen tot evenementen van 500+ personen, zowel binnen als buiten.

Bistro Bar de Bolder beschikt over meerdere indoor mogelijkheden welke sfeervol aan te kleden zijn, maar ook over een prachtig groen terrein met privé strand voor de meest avontuurlijke en sfeervolle outdoor-events. Uiteraard kunnen wij de volledige catering en organisatie uit handen nemen en u voorzien van een totaal oplossing.

Ons team informeert u graag, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden!


NEEM DIRECT CONTACT OP!

Wat onze gasten vinden

BEKIJK AL ONZE MOGELIJKHEDEN

We hebben nog veel meer leuke activiteiten op ons strand en boten in de verhuur