Giesbeach Strandfestival groot succes!

Afgelopen 15 en 16 juni heeft de 21e editie van Giesbeach plaats mogen vinden op het terrein van Jachthaven ’t Eiland. Deze vernieuwde editie heeft niet alleen een nieuwe naam gekregen maar ook een prachtige nieuwe locatie gevonden in het terrein van Jachthaven ’t Eiland. De 21e editie van Giesbeach heeft plaats gevonden onder de naam Giesbeach Strandfestival en vond plaats op het haven- en camperterrein onze Jachthaven.

Giesbeach Strandfestival vond dit jaar plaats gedurende twee dagen en heeft vrijwel het volledige terrein van onze haven beslagen. Gedurende twee dagen werden bezoekers, zowel jong en oud vermaakt met muzikaal entertainment en konden zij bovendien genieten van smakelijke culinaire versnaperingen verzorg door Bistro Bar de Bolder. Ruim 1.500 bezoekers verspreid over beide dagen wisten de weg te vinden naar dit prachtig muzikaal evenement.

Nieuw jasje

Het evenement is in een volledig nieuw jasje gestoken, zo ook de programmering. Op de zaterdag heeft het avondprogramma in het teken gestaan van de zeer muzikale live band Popgunnn. Ook de nieuwe toevoeging in de vorm van een house area bleek zeer gewild; tot aan de laatste minuut bleek het terras van onze horeca zeer geschikt als dans podium.

Gratis toegang met ligplaatshouderpas

Omdat het evenement plaatsvond op ons haventerrein waren onze ligplaatshouders in de gelegenheid gesteld om kosteloos kaarten te bestellen middels de code vermeld op de ligplaatshouder pas. De ligplaatshouderpas biedt onze ligplaatshouders verscheidene voordelen zoals korting bijde horeca en dit jaar dus ook gratis toegang tot dit prachtig evenement.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 17 =