CAMPERPLAATSEN

 

Genieten van een prachtig uitzicht
aan het water!

Met een prachtig uitzicht over de Rhederlaag, uitkijkend over het water naar de passerende bootjes en dichtbij Arnhem treft u onze ideale, rustig gelegen camperplaatsen. Onze camper plaatsen behoren dan ook niet voor niets tot één van de best beoordeelde camper plaatsen in de camperwereld.

Bij ons ontbreekt het u aan niets, u beschikt over alle faciliteiten en gemakken. Maar u treft vooral een weldaad aan groen, rust en genot in een bijzonder prettige omgeving.
Let op: maximale verblijfsduur is 48 uur.


CULINAIR GENIETEN BIJ ONZE HORECA
UW VERBLIJF COMBINEREN MET BOOTVERHUUR

Het Gardameer van Nederland

Mensen uit het westen noemen dit ook wel het Gardameer van Nederland. En dan zit je ook nog dichtbij de Posbank en de Veluwe. Dat is hoe de Camperplaatsen van Jachthaven ‘t Eiland het beste omschreven kunnen worden. Jachthaven ‘t Eiland beschikt over dertig camperplaatsen, dicht aan het water of wat hoger gelegen.


Het is helaas niet mogelijk om te reserveren. Wij raden u aan om op tijd te komen.
Ja, u kunt na 17:00 uur arriveren. Van juni t/m september is de receptie tot 18:00 uur geopend. Komt u na 18:00 uur, dan graag de volgende ochtend bij de receptie melden.
U krijgt korting op uw verblijf wanneer u in bezit bent van een geldige NKC pas. De korting bedraagt € 1,50 per nacht. Meer informatie over de NKC pas vindt u hier.

Wat onze gasten vinden

KOM SNEL OVERNACHTEN

Mail of bel ons bij vragen.