door jhte

Openingstijden rondom de feestdagen

Beste relatie,

Ook wij ontkomen niet aan de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen, maar kunnen gelukkig op aangepaste wijze doorwerken.

Wat betekent dat voor u?

• Receptie is gesloten, in ieder geval t/m 19 januari 2021.
• Voor al uw vragen zijn wij per telefoon (normale openingstijden) of e-mail bereikbaar.
• Alle montage- en reparatieklussen gaan door.
• Schepenkring Jachtmakelaardij Gelderland is op afspraak geopend en bereikbaar per telefoon of e-mail.
• De loodsen zijn gesloten, in ieder geval t/m 19 januari 2021.
• Hobbyloods is alleen toegankelijk voor personen in het bezit van een eigen sleutel en alarmtag.
• Vanaf vrijdagmiddag 18 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021 zijn wij in verband met de feestdagen gesloten. Dit geldt ook voor onze camperplaats.

door jhte

Update Haven, hijskraan en werkplaats

Update Corona Protocol: haven, hijskraan, werkplaats

In navolging van de instructies en aangescherpte maatregelen van de regering moeten we ons allemaal concentreren op de vraag hoe we onze gezinnen, werknemers, gasten en gemeenschappen het beste kunnen beschermen en ondersteunen in het licht van deze zich ontvouwende crisis.

Wij staan volledig achter de oproep om thuis te blijven. Daarom moedigen we u aan om thuis te blijven, om de sociale instructies na te leven en om alleen te reizen indien echt noodzakelijk.

Daarom zullen we met onmiddellijke ingang dan ook de maatregelen aanscherpen om onze klanten, ons personeel en uw boten veilig te houden. Handhaving van de maatregelen wordt streng gecontroleerd.

Hijsen van uw boot:
Tewaterlating kan plaatsvinden met uw aanwezigheid. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken (tel. 0313-631620). Onze hijsdagen zijn woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag. Wij vragen u om alleen te komen en niet met het hele gezin. Volg de instructies van onze medewerkers stipt op. Bewaar afstand!

Brasserie Vin biedt u op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag tijdens het hijsen de mogelijkheid om op gepaste afstand tijdens het wachten een kop koffie/thee of een glaasje frisdrank te drinken of een broodje te eten.

Toiletgebouw:
Deze wordt afgesloten. De sleutel is op te halen bij de receptie (geopend maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur). Het is wel mogelijk om chemische toiletten te ledigen. Ook hiervoor kunt u de sleutel afhalen bij de receptie. Het ledigen dient echter te gebeuren onder strikte voorwaarden: houd afstand en gebruik wegwerphandschoenen.

Varen of aan boord verblijven:
Dit is alleen toegestaan met partner, huisgenoten of kinderen, dus wie samen in één huis leven. Het is niet toegestaan om vrienden of kennissen aan boord te ontvangen.

Boot nog niet te water:
Als u uw boot nog niet te water wilt laten blijf dan thuis!

Reparatie aan uw boot:
Wij blijven, met inachtneming van alle noodzakelijke maatregelen gewoon open voor het uitvoeren van reparaties aan uw boot. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen de monteur aan boord, dus zonder de eigenaar! Mocht uw boot tijdens het te water laten niet willen starten dan kunnen onze monteurs u niet assisteren of komen repareren.

Klussen aan uw boot:
Klust u zo veel mogelijk alleen aan uw boot! Zie verder het kopje “Varen of aan boord verblijven”.

Campergasten:
Voor onze campergasten geldt hetzelfde als onder het kopje “Varen of aan boord verblijven”.

Laten we samen ons zo goed mogelijk aan de maatregelen houden.
Blijf gezond, zorg goed voor elkaar!

door jhte

Update maatregelen omtrent Corona

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen
(update 29 september 2020)

Beste gast,

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

Voor u als gast geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Boekingen en betalingen
U bent van harte welkom. Boek of reserveer indien mogelijk online. Uiteraard kunt u ons ook mailen via info@jhte.nl  of bellen op nummer 0313-631620. Betaal online zodat u niet naar de receptie hoeft voor de rekening.

Receptie
Wij zijn geopend, maar zullen afstand van u houden. Wij schudden geen handen. Kom met 1 persoon tegelijk. De receptie medewerker geeft aan of u naar binnen kunt of niet. Dit is afhankelijk van de drukte. Wij vragen om uw geduld. Als de receptie gesloten is, vindt u instructies op de deur.

Terrein
Wij wijzen uw plek. Houd 1,5 meter afstand tot anderen. Per 10 m2 één bezoeker. Dat betekent zowel in uw boot als in de loods als op het terrein. Doe de noodzakelijke klussen of onderhoud dus alleen aan uw boot, of beter nog, stel of besteed dit uit aan de medewerkers van de jachthaven .

Sanitairgebouw
Het sanitairgebouw wordt vaker en met extra hygiëne maatregelen schoongemaakt. Het aantal gebruikers per sanitairgebouw wordt beperkt. Let op de voorschriften en houd 1,5 meter afstand. Wij checken met regelmaat of iedereen zich hieraan houdt. De douches worden uitsluitend gerouleerd gebruikt en met grote regelmaat schoongemaakt. Het is niet toegestaan af te wassen bij/in het toiletgebouw. Maak gebruik van uw eigen camper of boot.

Werkplaats
U kunt onderdelen bestellen via onze werkplaats, maar ook hier geldt: 1,5 meter afstand tot andere mensen. Beperk het aantal mensen die de werkplaats benaderen willen. Volg de instructies van het personeel. De richtlijn is per 10 m2 één bezoeker. Doe uw bestellingen of afhalen van onderdelen alleen. U bent verplicht te wachten op de aangegeven plek en blijf achter de streep van tape staan wachten tot u aan de beurt bent. Betaal zoveel mogelijk contactloos of via de pin.

Horeca
Let op de maatregelen die bij de receptie / horeca info@brasserievin.nl zijn aangegeven. Houd 1,5 meter afstand en betaal contactloos of met pin. Het is verboden etenswaren ter plekke op te eten.

Vaste gasten / jaarplaatsen
Heeft u een vaste jaarplaats, dan kunt u gewoon komen. U mag onder voorwaarden (zie Sanitairgebouw) gebruik maken van het toiletgebouw. Om te voorkomen dat er op de openingsdag teveel mensen ineens komen, hanteren wij een spreidingsbeleid.

Informatievoorziening
Zorg ervoor dat uw contactgegevens bekend zijn bij ons. Wij kunnen u dan snel informeren over zaken die relevant zijn.

Huisarts
De huisartsenpraktijk in de buurt is: Huisartsenpraktijk Giesbeek, Kerkstraat 164, 6987 AG Giesbeek,  tel. 0313-631697

Handhaving
Het zijn bijzondere tijden en deze vragen om bijzondere maatregelen. De veiligheid van u en van ons   personeel staan centraal bij onze voorschriften. Hierbij gelden de volgende verwijzingen naar de volgende RECRON Algemene Voorwaarden:

  • Toeristische gasten: RECRON Algemene Voorwaarden Toeristisch verblijf, artikel 9 lid 3
  • Seizoensgasten: RECRON Algemene Voorwaarden Seizoensplaatsen, artikel 9 lid 3
  • Vaste gasten: RECRON Algemene Voorwaarden voor Vaste Plaatsen, artikel 11, lid 1a
  • Accommodaties en vakantieverblijven: RECRON Algemene Voorwaarden voor Vakantieverblijven, artikel 9 lid 1

Vragen
Heeft u vragen over dit protocol of over iets anders?

Team Jachthaven ’t Eiland
De Muggenwaard 16, 6988 BX Lathum
Tel. 0313-631620

door jhte

Nieuw! Ligplaatshouder pas

Vanaf het nieuwe seizoen zal Jachthaven ‘t Eiland de ligplaats houder pas gaan introduceren. De ligplaats-pas is een ligplaats gebonden pas en zal naast de gegevens van uw ligplaats en uw persoonlijke (klant) gegevens ook de gegevens voor het wifi-netwerk bevatten. U krijgt met deze pas ook korting bij Bistro Bar de Bolder. Meer informatie over de Persoonlijke ligplaats houder pas leest u in de eerstvolgende nieuwsbrief. De pas is vanaf 31 maart af te halen op onze receptie.

t-eiland-privacy-avg
door jhte

AVG en uw privacy

Er is de laatste tijd al veel over geschreven, en mogelijk heeft u ook ervaren dat uw mailbox de laatste weken, zo niet maanden wat meer ‘gespamd’ wordt dan gebruikelijk. Best vreemd eigenlijk, want juist de nieuwe AVG wetgeving zou een einde moeten maken aan het ongestoord lastig gevallen worden en de onzekerheid wat er met uw gegevens gebeurd. Ook bij onze Jachthaven hebben we achter de schermen de laatste maanden hard gewerkt aan het plaatsen van de puntjes op de i. De puntjes, want uw gegevens waren altijd al erg veilig bij ons.

Lees meer “AVG en uw privacy”