€ 45,-

Motorboot Atol

Heerlijk genieten op en van het water met dit compact motorbootje, voorzien van een 5PK motor. De Atol motorboot biedt ruimte aan 3 volwassenen en is heerlijk wendbaar. In de Atol tref u op twee plaatsen een zit mogelijkheid.

3 volwassenen
Dagdeel middag
5PK (6km p/h)
Rhederlaag
Direct boeken

GENIETEN OP HET WATER

Dit compacte en behendige motorbootje, heeft met een lengte van ca 3.70 voldoende plaats voor drie personen en is daarmee ideaal om de eilandjes van de Rhederlaag te verkennen. De 5PK / 4 takt buitenboordmotor brengt je in rap tempo het water op en is eenvoudig te besturen. Bovendien mag de boot al vanaf 12 jaar bevaren worden.

 

2

COMPACT

Dit compacte en behendige motorbootje biedt plaats aan 3 personen

SNEL

De 5PK / 4 takt buitenboordmotor brengt je in rap tempo het water op en is eenvoudig te besturen.

ZEER GEWILD

Reserveer direct via ons online boekingsysteem! De boot is zeer gewenst en daarom vaak al ver voor het mooie weer komt al helemaal volgeboekt.

CATERING

Het bootje is erg geschikt voor het meenemen van onze smakelijke cateringopties
Varen & borrelen
AANBIEDING

Varen & borrelen

€ 115,00

Geniet van een heerlijke (volle) dag op het water, inclusief alle luxe, een luxe borrelmand en flesje bubbels & glazen.

DIRECT BOEKEN
Nee, voor deze sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. De sloep vaart maximaal 12 km p/h uitgaande van een bezetting van 4 volwassenen.
Voor al onze verhuur boten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar om de boot te huren. Daarnaast dient de huurder ten alle tijden aan boord van de boot te zijn zodra gevaren wordt. Onder begeleiding van de huurder mag vanaf 12 jaar gevaren worden.
U mag met de boten varen op de recreatieplas de Rhederlaag. U mag de plas niet verlaten naar de IJssel toe. U loopt dan het risico niet meer terug te kunnen keren naar de plas in verband met sterkere stroming. Daarnaast is de IJssel een druk bevaren rivier waarvoor enige ervaring vereist is. Zodra u de plas verlaat bent u niet langer verzekerd.
U bent niet verplicht om een zwemvest te dragen of aan boord te hebben. Het recreatiegebied kent geen sterke stroming. Voor jonge kinderen adviseren wij echter om altijd een zwemvest te huren / bij te hebben.
De borg voor deze boot bedraagt € 300,00 contact of per PIN te betalen bij onze receptie en alvorens u de boot meekrijgt. Uw huur (en eventuele schade) wordt verrekend met de borg. U krijgt het restantbedrag aan het einde van de huurperiode en na eindcontrole door onze medewerkers contant terug.