€ 125,-

Loungeboot XXL

Ruime loungeboot voorzien van heerlijke zachte zit/lounge zakken en alle ruimte om te genieten op het water. De boot is voorzien van een zwemtrap en 8PK buitenboordmotor en geschikt voor maximaal 6 personen.

8 volwassenen
Dagdeel middag
10PK (12km p/h)
Rhederlaag
Direct Reserveren

MET ZIJN ALLEN OP HET WATER!

Met de riante en ruime Loungeboot XXL kunt u tot wel 8 volwassenen meenemen het water op! De boot is voorzien van lekker zachte zitkussens zodat een ieder languit kan genieten van fun op het water! De zwemtrap aan de achterzijde maakt het eenvoudig de boot weer in te komen na een verfrissende duik!

2

ZON

Uitstekend voor zongenieters, want op deze boot met zitzakken lounge je heerlijk in de zon!

LOUNGEN

Op de Lounge XXL heeft u alle ruimte aan boord. Met het ruime dek en de grote zitzakken kunt u echt 'loungen' op het water!

UNIEK

De Lounge Boot XXL is een unieke boot die pas sinds kort in ons aanbod is en erg ruim!

CATERING

Door de ruimte in de kuip is de boot erg geschikt voor het meenemen van onze smakelijke cateringopties
Varen & borrelen
AANBIEDING

Varen & borrelen

€ 285,00

Geniet van een heerlijke (volle) dag op het water, inclusief alle luxe, een luxe borrelmand en flesje bubbels & glazen.

DIRECT BOEKEN
Nee, voor deze sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.
Voor al onze verhuur boten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar om de boot te huren. Daarnaast dient de huurder ten alle tijden aan boord van de boot te zijn zodra gevaren wordt. Onder begeleiding van de huurder mag vanaf 12 jaar gevaren worden.
U mag met de boten varen op de recreatieplas de Rhederlaag. U mag de plas niet verlaten naar de IJssel toe. U loopt dan het risico niet meer terug te kunnen keren naar de plas in verband met sterkere stroming. Daarnaast is de IJssel een druk bevaren rivier waarvoor enige ervaring vereist is. Zodra u de plas verlaat bent u niet langer verzekerd.
U bent niet verplicht om een zwemvest te dragen of aan boord te hebben. Het recreatiegebied kent geen sterke stroming. Voor jonge kinderen adviseren wij echter om altijd een zwemvest te huren / bij te hebben.
De borg voor deze boot bedraagt € 300,00 contact of per PIN te betalen bij onze receptie en alvorens u de boot meekrijgt. Uw huur (en eventuele schade) wordt verrekend met de borg. U krijgt het restantbedrag aan het einde van de huurperiode en na eindcontrole door onze medewerkers contant terug.