€ 125,-

Lancia Consoleboot

Heerlijk genieten op en van het water met deze luxe en ruime consoleboot, voorzien van een ruim zonnedek en een brede bank achter. De luxe Lancia consoleboot is voorzien van een 25PK motor en is met zijn 6 meter lengte geschikt voor maximaal 5 volwassenen.
5 volwassenen
Dagdeel middag
20PK (12km p/h)
Rhederlaag
Direct boeken

COMFORTABEL OP HET WATER

Met de Lancia consoleboot kunt u heerlijk van de zon genieten en zult u heel wat gezichten laten draaien. Deze ultra wendbare, snelle consoleboot is voorzien van een lekkere, ruime en riante rondzit welke standaard als zonnedek gemonteerd is. Onder het zonnedek voldoende ruimte om spullen op te bergen en plek voor iedereen! Zachte, watervaste kussens geven extra riant plaats om van de zon te genieten.

2

ZON

Uitstekend voor zongenieters, want op het zonnedek lig je heerlijk in de zon!

RUIMTE

Op de Lancia consoleboot heeft u alle ruimte aan boord. Met het grote zonnedek en bank achter hoeft u elkaar niet in de weg te zitten

UNIEK

De Lancia consoleboot is een blitse, moderne motorboot en tevens één van de gewildste boten in ons aanbod.

CATERING

Door het ruime zonnedek en de ruimte aan boord is de boot erg geschikt voor het meenemen van onze smakelijke cateringopties
Varen & borrelen
AANBIEDING

Varen & borrelen

€ 245,00

Geniet van een heerlijke (volle) dag op het water, inclusief alle luxe, een luxe borrelmand en flesje bubbels & glazen.

DIRECT BOEKEN
Nee, voor deze sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. De sloep vaart maximaal 12 km p/h uitgaande van een bezetting van 4 volwassenen.
Voor al onze verhuur boten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar om de boot te huren. Daarnaast dient de huurder ten alle tijden aan boord van de boot te zijn zodra gevaren wordt. Onder begeleiding van de huurder mag vanaf 12 jaar gevaren worden.
U mag met de boten varen op de recreatieplas de Rhederlaag. U mag de plas niet verlaten naar de IJssel toe. U loopt dan het risico niet meer terug te kunnen keren naar de plas in verband met sterkere stroming. Daarnaast is de IJssel een druk bevaren rivier waarvoor enige ervaring vereist is. Zodra u de plas verlaat bent u niet langer verzekerd.
U bent niet verplicht om een zwemvest te dragen of aan boord te hebben. Het recreatiegebied kent geen sterke stroming. Voor jonge kinderen adviseren wij echter om altijd een zwemvest te huren / bij te hebben.
De borg voor deze boot bedraagt € 300,00 contact of per PIN te betalen bij onze receptie en alvorens u de boot meekrijgt. Uw huur (en eventuele schade) wordt verrekend met de borg. U krijgt het restantbedrag aan het einde van de huurperiode en na eindcontrole door onze medewerkers contant terug.