Update Haven, hijskraan en werkplaats

Update Corona Protocol: haven, hijskraan, werkplaats

In navolging van de instructies en aangescherpte maatregelen van de regering moeten we ons allemaal concentreren op de vraag hoe we onze gezinnen, werknemers, gasten en gemeenschappen het beste kunnen beschermen en ondersteunen in het licht van deze zich ontvouwende crisis.

Wij staan volledig achter de oproep om thuis te blijven. Daarom moedigen we u aan om thuis te blijven, om de sociale instructies na te leven en om alleen te reizen indien echt noodzakelijk.

Daarom zullen we met onmiddellijke ingang dan ook de maatregelen aanscherpen om onze klanten, ons personeel en uw boten veilig te houden. Handhaving van de maatregelen wordt streng gecontroleerd.

Hijsen van uw boot:
Tewaterlating kan plaatsvinden met uw aanwezigheid. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken (tel. 0313-631620). Onze hijsdagen zijn woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag. Wij vragen u om alleen te komen en niet met het hele gezin. Volg de instructies van onze medewerkers stipt op. Bewaar afstand!

Brasserie Vin biedt u op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag tijdens het hijsen de mogelijkheid om op gepaste afstand tijdens het wachten een kop koffie/thee of een glaasje frisdrank te drinken of een broodje te eten.

Toiletgebouw:
Deze wordt afgesloten. De sleutel is op te halen bij de receptie (geopend maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur). Het is wel mogelijk om chemische toiletten te ledigen. Ook hiervoor kunt u de sleutel afhalen bij de receptie. Het ledigen dient echter te gebeuren onder strikte voorwaarden: houd afstand en gebruik wegwerphandschoenen.

Varen of aan boord verblijven:
Dit is alleen toegestaan met partner, huisgenoten of kinderen, dus wie samen in één huis leven. Het is niet toegestaan om vrienden of kennissen aan boord te ontvangen.

Boot nog niet te water:
Als u uw boot nog niet te water wilt laten blijf dan thuis!

Reparatie aan uw boot:
Wij blijven, met inachtneming van alle noodzakelijke maatregelen gewoon open voor het uitvoeren van reparaties aan uw boot. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen de monteur aan boord, dus zonder de eigenaar! Mocht uw boot tijdens het te water laten niet willen starten dan kunnen onze monteurs u niet assisteren of komen repareren.

Klussen aan uw boot:
Klust u zo veel mogelijk alleen aan uw boot! Zie verder het kopje “Varen of aan boord verblijven”.

Campergasten:
Voor onze campergasten geldt hetzelfde als onder het kopje “Varen of aan boord verblijven”.

Laten we samen ons zo goed mogelijk aan de maatregelen houden.
Blijf gezond, zorg goed voor elkaar!