Stalling

image description

Het liefst zouden we onze boten het hele jaar door in het water hebben liggen. Echter in de winter is het gezien ons klimaat voor een groot aantal vaartuigen beter om op de wal te staan. Zo loopt u minder risico op schade door bijvoorbeeld vorst. U kunt de winterstalling dan ook mooi combineren met het onderhoud van het onderwaterschip. Denk hierbij aan antifouling, annodes vervangen of een reparatie aan de schroef.

Wij bieden de volgende stallingen

Slide backgroundSlide thumbnail

Uw boot staat op een bok of trailer buiten op ons terrein. Tijdens onze openingstijden kunt u beschikken over elektra. ’s Nachts is het terrein afgesloten.

Slide backgroundSlide thumbnail

Uw boot staat in een dichte loods uit weer en wind, echter niet vorstvrij. U kunt tijdens onze openingstijden bij uw boot en heeft elektra tot uw beschikking om bijvoorbeeld uw accu op te laden. Het is in deze loods niet toegestaan te klussen aan uw boot.

Slide backgroundSlide thumbnail

In deze loods mag u klussen aan de boot. Denk hierbij aan schuren, schilderen of bijvoorbeeld houtbewerken. U kunt alleen tijdens onze openingstijden bij uw boot. Het betreft hier geen vorstvrije loods.

Slide backgroundSlide thumbnail

Onze voormalige showroom dient nu als verwarmde stalling. Uw boot staat hier vorstvrij en droog. Het is in deze loods niet toegestaan om te klussen aan de boot.

Slide backgroundSlide thumbnail

Wanneer in de zomer periode de boot in het water ligt kunt u uw trailer bij ons in de hal stallen.

Slide backgroundSlide thumbnail

Ook in de zomer periode kunt u uw boot stallen, zowel binnen-, buiten- en in de hobbyloods.