Schepenkring Yachtbrokers


image description

Schepenkring YachtbrokersSchepenkring Yachtbrokers Gelderland is een onderdeel van Jachthaven ’t Eiland. Wij ondersteunen u tijdens de verkoop van uw boot- en of aankoop van een boot. Schepenkring Yachtbrokers is een ervaren en professioneel werkende jachtmakelaarorganisatie, die betrouwbaarheid en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en al meer dan 25 jaar bestaat. Door heel Nederland zijn er in totaal 7 vestigingen met een totaal aanbod van gemiddeld 450 boten.

Schepenkring Yachtbrokers verzorgt het gehele dienstenpakket rondom aan- en verkoop van motor en zeil jachten. Wij begeleiden verkopers bij het gehele verkooptraject en voeren de werkzaamheden uit die daarmee samenhangen; van prijsstelling tot transport, van BTW- zaken tot registraties, en uiteindelijk de oplevering en de financiële afhandeling.

Voor kopers is er eveneens een totaalpakket aan diensten beschikbaar: Naast de keuzebepaling en het zoekproces, begeleiden we de koper tijdens de transactie bij de onderhandelingen, de proefvaart en /of keuring, de afwikkeling van de koopsom tot aan winterstalling en begeleiding bij werkzaamheden aan de boot. Alle werkzaamheden, reparaties of zelfs een complete refit kan bij Jachthaven ’t Eiland op eigen terrein worden uitgevoerd.

SKR-button