Ligplaats Rhederlaag

Een prachtige ligplaats in onze haven aan de Rhederlaag

Jachthaven ’t Eiland biedt u de beste accommodaties

Wilt u genieten van het prachtige recreatiegebied de Rhederlaag? Dan kunt u een ligplaats huren bij Jachthaven ’t Eiland. Wij beschikken namelijk over 400 ligplaatsen met zijsteiger. Bovendien profiteert u van alle benodigde accommodaties zoals sanitair, water, elektra en wifi. Daarnaast bieden wij winter- en zomerstalling aan. Genieten van de Rhederlaag betekent genieten van 400 hectare wateroppervlak, uitstekend geschikt voor recreatie. Neem nu contact met ons op als u meer informatie zoekt. Het is ook mogelijk om een reservering te maken. Bel nu met (+31) 0313-631620 of stuur een e-mail naar info@jhte.nl.

Geniet van de Rhederlaag vanaf uw eigen ligplaats in de haven van ‘t Eiland

Jachthaven ’ t Eiland beschikt over 400 ligplaatsen, een stalling en een jachtwerf zodat u bij ons altijd terecht kunt. Als haven hebben wij naast de juiste ligplaats ook een keuze uit de stalling. Wanneer u uw boot dus niet gebruikt, ligt deze wel veilig. Kies uit de winterstalling (zowel buiten als overdekt), een hobbyloods, verwarmde stalling en trailerstalling. Ook in de zomer kunt u bij ons terecht. Uw winterstalling combineren met het onderhouden van het onderwaterschip is bovendien geen slecht idee. De hobbyloods zorgt er voor dat u zelf kunt klussen aan uw boot.

Jachthaven ’t Eiland biedt verder:

  • Restaurant
  • Botenlift tot 30 ton
  • Verwarmd sanitair
  • Kleine watersportshop
  • Milieustraat
  • En meer!

Wij helpen u direct

Bent u op zoek naar meer informatie over onze jachthaven of wilt u graag direct geholpen worden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@jhte.nl. Ook is het mogelijk om te bellen met (+31) 0313 – 631 620. Wanneer u een ligplaats of stallingplek wilt reserveren is het natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen.

Meer interessante pagina’s: Jachthaven Gelderland Jachthaven Gieseplas Jachthaven Arnhem