Jachthaven Gieseplas

Jachthaven ’t Eiland vindt u als jachtwerf en ligplaats aan de Gieseplas

Lid van de HISWA vereniging

De Rhederlaag is een prachtige recreatiegebied bestaande uit onder andere de Gieseplas. 400 hectare aan wateroppervlakte betekent dat u hier terecht kunt voor een heerlijk ontspannen dag in de buitenlucht, op het water. Voor een ligplaats is het mogelijk gebruik te maken van de ligplaatsen van Jachthaven ’t Eiland. Wij beschikken over 400 ligplaatsen met alle benodigde accommodaties zoals sanitair, water, elektra en wifi. Bent u op zoek naar een jachtwerf of stalling dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst. Ook kunt u zo een reservering maken. Bel hiervoor met (+31) 0313-631620 of stuur een e-mail naar info@jhte.nl.

Zoekt u een jachthaven of jachtwerf aan de Gieseplas?

Jachthaven ’ t Eiland beschikt over 400 ligplaatsen, stalling en een jachtwerf. De verschillende soorten stalling waar u bij ons gebruik van kunt maken zijn winterstalling (zowel buiten als overdekt), een hobbyloods, verwarmde stalling en trailerstalling. De jachtwerf van Jachthaven ’t Eiland zorgt dat u uw winterstalling kunt combineren met het onderhouden van het onderwaterschip. In de hobbyloods kunt u zelf klussen aan uw boot, zoals schilderen, schuren en houtbewerken.

Jachthaven ’t Eiland biedt verder:

  • Verwarmd sanitair
  • Kleine watersportshop
  • Restaurant
  • Botenlift tot 30 ton
  • Milieustraat
  • En meer!

Wij helpen u graag

Zoekt u naar meer informatie of wilt u direct geholpen worden? Neem dan meteen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@jhte.nl. Bellen is ook mogelijk: dit doet u naar (+31) 0313 – 631 620. Wanneer u een vraag aan ons stelt zullen wij deze zo volledig mogelijk beantwoorden. Wilt u een ligplaats of stallingplek reserveren dan kunt u ons hiervoor ook contacteren.

Meer interessante pagina’s: Jachthaven Gelderland Jachthaven Arnhem Ligplaats Rhederlaag