Jachthaven Gelderland

Jachthaven ’t Eiland: haven, ligplaats en jachtwerf in Gelderland

400 ligplaatsen met zijsteiger

Wanneer u wilt genieten van een prachtige recreatieplas vindt u in Gelderland de Rhederlaag. Met 400 hectare aan wateroppervlakte tussen Arnhem en Doesburg aan den IJssel geniet u van een rustieke, natuurrijke omgeving. Wanneer u een ligplaats zoekt kunt u bij Jachthaven ’t Eiland terecht. Met 400 ligplaatsen kunnen wij als haven u uitstekend accommoderen. Ook als u een jachtwerf nodig heeft kunt u bij ons terecht. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of het maken van een reservering. Dit doet u door te bellen met (+31) 0313-631620 of een e-mail te sturen naar info@jhte.nl.

Altijd een ligplaats in de haven van Jachthaven ’t Eiland te Gelderland

Als haven heeft Jachthaven ’ t Eiland de beschikking over 400 ligplaatsen maar is ook in staat u te helpen met allround reparatie en onderhoud. Ook bieden wij verschillende soorten stalling waaronder winterstalling, een hobbyloods, verwarmde stalling en trailerstalling. De jachtwerf maakt het bovendien mogelijk om uw winterstalling te combineren met het verzorgen van het onderhoud van het onderwaterschip. In de hobbyloods kunt u zelf klussen aan uw boot, zoals schilderen, schuren en houtbewerken.

Jachthaven ’t Eiland biedt verder:

  • Verwarmd sanitair
  • Restaurant
  • Botenlift tot 30 ton
  • Milieustraat
  • Kleine watersportshop
  • En meer!

Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze faciliteiten en wilt u graag direct contact met ons op? In dat geval bent u altijd welkom een e-mail te sturen naar info@jhte.nl. Bellen kan natuurlijk ook, dit doet u naar (+31) 0313 – 631 620. U kunt uw vragen aan ons stellen en wij zullen deze zo volledig mogelijk beantwoorden. Ook is het mogelijk om een reservering te maken.

Meer interessante pagina’s: Jachthaven Gieseplas Jachthaven Arnhem Ligplaats Rhederlaag