Jachthaven Arnhem

Jachthaven ’t Eiland, gelegen op korte afstand van Arnhem

Een luxueuze haven aan een geweldige recreatieplas

U vindt op korte afstand van Arnhem het prachtige recreatiegebied de Rhederlaag. Deze beschikt over 400 hectare aan wateroppervlakte waardoor het een geliefde bestemming is voor mensen die van waterrecreatie houden. Wanneer u hier langere tijd wilt verblijven kunt u bij Jachthaven ‘t Eiland een ligplaats reserveren.  Jachthaven ’t Eiland beschikt over 400 ligplaatsen met alle benodigde accommodaties zoals sanitair, water, elektra en wifi. Ook als u gebruik wilt maken van een jachtwerf of stalling kunt u bij ons terecht. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie. Een reservering maken is ook mogelijk. Bel daarom met (+31) 0313-631620 of stuur een e-mail naar info@jhte.nl.

Bent u op zoek naar een jachthaven nabij Arnhem?

Jachthaven ’ t Eiland heeft 400 ligplaatsen, een stalling en een jachtwerf. Wij bieden verschillende soorten stalling aan, zodat u altijd bij ons terecht kunt. Zo kunnen wij u helpen met winterstalling (zowel buiten als overdekt), een hobbyloods, verwarmde stalling en trailerstalling. U kunt bovendien uw winterstalling combineren met het onderhouden van het onderwaterschip. Wanneer u gebruik maakt van de hobbyloods is het mogelijk om zelf te klussen aan uw boot. Denkt u hierbij aan schilderen, schuren en houtbewerken.

Jachthaven ’t Eiland biedt verder:

  • Verwarmd sanitair
  • Kleine watersportshop
  • Milieustraat
  • Restaurant
  • Botenlift tot 30 ton
  • En meer!

Neem gerust contact met ons op

Voor meer informatie of om direct geholpen te worden kunt u meteen contact met ons opnemen. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@jhte.nl. Bellen is ook mogelijk naar (+31) 0313 – 631 620. Wij beantwoorden graag uw vragen. Voor het reserveren van een ligplaats of stallingplek kunt u ons ook benaderen.

Meer interessante pagina’s: Jachthaven Gelderland Jachthaven Gieseplas Ligplaats Rhederlaag