Boot huren zonder vaarbewijs zeilboot huren Gelderland | ’t Eiland

Boot huren zonder vaarbewijs? Dat kan bij Jachthaven ’t Eiland

 

  • Gespecialiseerd in de verhuur van kleine motor- en consolebootjes
  • Ook voor rondvaarten bent u bij ons aan het juiste adres
  • Heerlijk genieten op, rond en aan het water van het Rhederlaags recreatiegebied
  • Dé plek voor boot- en watersportliefhebbers
  • Alle faciliteiten onder één dak

Geldersebootverhuur.nl is een onderdeel van Jachthaven ’t Eiland. Geldersebootverhuur.nl biedt een unieke kans om het prachtige Rhederlaags recreatiegebied te ontdekken in en met een comfortabele boot. Bij ons kunt u een zeilboot huren in Gelderland, maar ook een boot huren zonder vaarbewijs. Voor iedereen toegankelijk dus!

Boot huren zonder vaarbewijs zeilboot huren Gelderland

Zeilboot huren in Gelderland: voor één dag of voor een zeilvakantie

Wilt u een zeilboot huren in Gelderland? Ook dan bent u bij Jachthaven ’t Eiland aan het juiste adres. Bij ons kunt u een zeilboot huren voor één dag vaarplezier, maar ook voor een complete zeilvakantie. Voordat we u te water laten krijgt u uitgebreid uitleg over het bevaren van de zeilboot en het werken met de zeilen. Ook met een zeilboot kunt u het prachtige Rhederlaagse recreatiegebied in, op of rondom het water verkennen.

Boot huren zonder vaarbewijs zeilboot huren Gelderland? Neem contact op!

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van kleine motor- en consolebootjes. Dus wilt u een boot huren zonder vaarbewijs, dan bent u bij Jachthaven ’t Eiland aan het juiste adres. In onze jachthaven vindt u alle faciliteiten onder één dak. Van een gezellig grand café en een watersportshop tot een zeilmakerij en winter- en zomerstalling. Naast een boot huren zonder vaarbewijs kunt u bij ons ook een zeilboot huren in Gelderland. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer interessante links:

Boot huren zonder vaarbewijszeilboot huren GelderlandBoten winterklaar laten makenReparatie en onderhoud boten GelderlandKosten antifouling laten aanbrengenantifoulingspecialistLigplaats Gelderlandjachthaven ArnhemGrand café GelderlandBoegschroef laten plaatsenWinterstalling boot Gelderlandjachthaven arnhemjachthaven gelderland